30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Delegeler kongre salonunda

Trabzonspor Genel Kurulu'nun ileri bir tarihe ertelenmesinin yankıları sürerken, bazı delegeler sabah saatlerinde genel kurulun yapılacağı 19 Mayıs Spor Salonu'nun bulunduğu alana gelerek gelişmelerle ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

Bugün başlaması ve 2 gün sürmesi beklenen Trabzonspor Genel Kurulu'nun, Bordo-mavili yönetim tarafından alınan kararla ileri bir tarihe ertelenmesinin yankıları sürüyor. Son ana kadar genel kurulun yapılıp yapılmayacağı yönündeki tartışmalar, genel kurulun ertelenmesi ile neticelenirken, başkan adaylarının listelerinde yer alan bazı isimler ile bir kısım delege de genel kurulun yapılacağı spor salonun önüne gelerek gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştı.

Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale de, spor salonunun bulunduğu alana gelerek alınan güvenlik önlemlerini kontrol ederken, gün içerisinde bazı başkan adaylarının da kongrenin yapılacağı spor salonuna gelmesi bekleniyor.

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü tarafından spor salonunun girişine '15 Aralık'ta toplanacak olan genel kurul ileri bir tarihe ertelenmiştir' şeklinde bir ilan asılırken, spor salonunda amatör sporcular antrenman yapıyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 13:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?