30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Denizbank'tan TTSO'ya uygun kredi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Denizbank arasında, oda üyelerine uygun şartlarda kredi kullandırılmasını içeren bir protokol imzalandı. 

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, imza töreninde yaptığı konuşmada, şartları haiz firmaların Denizbank ile yapılan anlaşma gereği normal kredilerden daha düşük faizli ve uygun rakamlarda ticari kredi kullanma imkanına kavuşacaklarını söyledi. Kullanılacak kredilerin Trabzon ekonomisi ve sanayisini geliştirmesini beklediklerini belirten Eren, kullanılan kredilerle kente yeni yatırımlar yapılmasının en büyük temennileri olduğunu kaydetti. 

Denizbank Trabzon Şubesi Müdürü Burhanettin Eyüboğlu ise, TTSO üyelerine verilecek kredinin üst limitinin 50 milyar olduğunu ve 36 aya kadar vade imkanı sağlandığını belirterek, kredi faizlerinin aylık 1.48'den başlayarak kademeli olarak artacağını dile getirdi. Faiz oranlarının piyasadaki en düşük oranlara göre belirlendiğini ifade eden Eyüboğlu, "Trabzon ekonomisine katkı sağlamak için gerekli desteği vermek amacındayız. Onun için TTSO bize bu kolaylığı sağladı. İşbirliğimizin Trabzon'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Daha sonra TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren ve Denizbank Trabzon Şubesi Müdürü Burhanettin Eyüboğlu, protokolü imzaladı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 11:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?