5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Diyarbakır maçı hazırlıkları başladı

Trabzonspor, Turkcell Süper lig'in ikinci haftasında Diyarbakırspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana grip olan Selçuk ve Alanzinho, sakat Gökhan Ünal ile Milli Takım kamplarında olan Ceyhun, Song, kaleci Onur Recep Kıvrak ve Cale katılmadı. İbrahim Yattara ise doktor kontrolünde düz koşulara başladı.


Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu idman sonrası yaptığı açıklamada, Yattara'nın ancak 2 hafta içinde sahalara dönebileceğini söyledi.
Alioğlu, zaman zaman istenmeye sakatlıkların yaşandığını belirterek "Sakat olan Gökhan Ünal ile Selçuk ve Alanzinho gribal enfeksiyon yüzünden bugün idmana çıkamadıklar. Bunu yanında uzun zamandır sakat olan Yattara ise idmana çıktı, düz koşulara başladı. Bu da bizim için sevindirici" dedi.


"Yattara tam olarak ne zaman hazır olur" sorusu üzerine Alioğlu, "Yattara sürekli olarak iyileşiyor. Bugünde idmanlara çıktı ve doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Hocamız da kendisine gerekli olan yüklemeyi yapacak. Yeterli gördüğü taktirde de kendisini müsabakada oynatacaktır ama öncelikle Yattara özgüvenini kazanmalı. Yattara 2 hafta içinde sahalara dönecektir" diye konuştu.


Transferlere değinen Alioğlu, "İddialı takımlarda transfer hiç bir zaman bitmez, Trabzonspor'da da bitmez. Ama hocamızın ısrarla istemiş olduğu sol çizgi oyuncusunu aldıktan sonra en azından oyuncu kadrosu itibariyle konsantrasyonumuz üst noktaya taşımış durumdayız. Arayışlarımız devam ediyor, bunlar hem olgun hem de olmakta olun oyuncular manasında olacaktır. Trabzonspor eksik gördüğü zaman ihtiyaçlarını giderecektir. Şu anda buz bu kadro ile birlikte ligin , UEFA kulvarında hem de şampiyonluğa, kupaya
kendimizi hazır hissediyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 16:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?