30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

DKBB Meclis Toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) Başkanı Volkan Canalioğlu, birlik olarak tek amaçlarının halka hizmet olduğunu söyledi.

DKBB Olağan Meclis Toplantısı, Trabzon Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Volkan Canalioğlu başkanlığında Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda konuşan Canalioğlu, Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Ordu illerine bağlı toplam 114 belediyenin üyesi olduğu birliğin tek amacının halka hizmet olduğunu kaydetti.

Belediye başkanlarının yönetim birimindeki insanlara hizmeti ilke edinmiş insanlar olduğunu belirten Canalioğlu, “Bu hizmetleri yerine getirirken bazı zorluklarla karşılaşıyoruz ama bunları aşıyoruz. Burada bulunan belediye başkanı arkadaşlarımız, vatandaşın bir tek 'Allah razı olsun' demesi için çalışıyor. Ancak vatandaşlarımızın bir hayır duası bütün bu yorgunluğumuzu üzerinden alıyor” dedi.

Birliğin değişik siyasi partilerin belediye başkanlarından oluşmasına rağmen amaçlarının tek olduğunu vurgulayan Canalioğlu, bu amacın da halka daha iyi hizmet etmek olduğunu ifade etti. Meclis toplantısında daha sonra 2008 yılı çalışma programı, 2008 mali yılı birlik bütçesi, üyelik başvuruları ve tüzük değişikliği, 2007-2008 yılı işçi vizeleri konular üzerinde görüşmeler yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 17:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?