30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğalgaz için ilk kazma vuruldu

Trabzon doğalgaz kent içi dağıtım şebekesi için çalışmalara Uzunsokak Caddesi Atatürk Alanı girişinde başlandı. 

Uzunsokak Caddesi girişinde doğalgaz dağıtım şebekesi çalışmalarının başlaması nedeniyle düzenlenen törene Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan ve davetliler katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, doğalgaz konusunda artık son noktaya gelindiğini ifade ederek “Bugün gerçekten çok sevindirici bir gün. İlk hedefimiz çalışmalara Uzunsokak’tan başlamaktı. Çünkü burada hep söylüyoruz Uzunsokak’ın artık yenilenmesi gerekiyor. Tedaş, Telekom ve su şebekesi olarak Uzunsokak Caddesi’nin alt yapısını yeniledik. Doğalgaz şebekesi de bittikten sonra burada vatandaşlarımız daha nefis bir ortamda rahatça dolaşıp alışverişlerini yapabilecekler” dedi. 

Doğalgaz şebekesi dağıtım hattı için ilk kazmayı Uzunsokak’ta, 2 kazmayı ise Trabzonspor Bulvarı'nda vuracaklarını kaydeden Başkan Canalioğlu “Pazar günü de Trabzonspor Bulvarı’nda çalışmalar başlayacak. Doğalgaz şehrimiz için çok önemli. Hem ucuz, hem de temiz bir yakıt” diye konuştu. 

Karadeniz Doğalgaz Bölge Müdürü Tamer Akaslan ise “Burada yapılan çalışmayı biz el gücü ile gerçekleştireceğiz. Çalışmada sokak sakinlerinden, esnafımızdan anlayış bekliyoruz. Uzunsokak’taki çalışmalarımızı 5-6 gün içinde bitirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından sembolik olarak Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Tamer Akaslan Uzunsokak Caddesi’nin Atatürk Alanı girişinde ilk kazmayı vurarak çalışmaları başlattılar.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 13:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?