4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Doğalgaz müjdesi

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgazın bir an önce Trabzon’a getirilmesi için çalışmalara hız verdiklerini belirterek Eylül ayında şehrin batısına doğalgazın geleceğini söyledi.


Doğalgazın bir an önce Trabzon’a gelmesi için yürütülen çalışmalar hızlandırıldı. Yapılan çalışmalara ek olarak Trabzon Belediyesi ile dağıtıcı firma Karadeniz Gaz Şirketi arasında protokol imzalandı. Protokole göre Karadeniz Gaz Şirketi, şehir içerisinde yapacağı alt yapı çalışmalarını Belediye ile koordineli yürütecek.
Protokol töreninde konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgazın Trabzon’a bir an önce gelmesi için gayretli çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Gümrükçüoğlu, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda Eylül ayı itibariyle şehrin batısına doğalgazı getirmiş olacağız. Hava şartlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde de kış mevsiminde şehrin batısına da doğalgaz verilme noktasına gelecektir” dedi.


Karadeniz Gaz Bölge Müdürü Recep Ünveren de doğalgaz konusundaki duyarlılığından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Sayın Başkanımız şehre doğalgaz gelmesi için bize çok yardımcı oluyor. Bize ısrarlı ve özverili çalışması bizi de motive etmektedir. Ekibiyle birlikte bize her konuda yardımcı oluyor. Bu şartlar devam ettiği sürece belirlenen sürede şehre doğalgaz vereceğiz.”
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 21:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?