30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan, ideal 11'ini bulamadı

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında seyircisinden yoksun oynadığı Konyaspor'u Gökdeniz'in attığı tek golle mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan ideal 11'ini arıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) tescil etmesi beklenen olaylı Sivasspor maçı ile birlikte Ziya Doğan'ın Turkcell Süper Lig'de oynadığı 7 maçta sahaya farklı oyuncuları sürdüğü görülüyor. Bordo-mavili takımın teknik patronu Ziya Doğan'ın, oyuncu seçimlerinde ise en çok savunma bloğunda tercih hakkını kullanması dikkat çekiyor. Savunma ile orta saha arasında kurmayı planladığı oyun şekli nedeni ile bu bölgelerde zaman zaman sıkıntı çektiği gözlenen Doğan'ın bu nedenle en çok oyuncu tercihlerini bu mevkiilerde kullandığı görülüyor.

Ziya Doğan'ın vazgeçemediği oyuncular ise kaleci Tolga, Gökdeniz Karadeniz, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin ve Umut Bulut oldu. Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir, sakatlığı nedeniyle Umut Bulut ise kırmızı kart cezası nedeni ile birer maç forma giyemedi. Ziya Doğan, oyuncu kadrosunda yer alan 19 oyuncuya ligde oynanan maçlarda şans verirken, Jefferson, Ahmet Şahin, Çağdaş Atan, Yusuf Kurtuluş, Adnan Güngör ve Tomas Jun'a şans vermedi. Doğan 17 oyuncuya da ilk 11'de oynama fırsatı verdi. Ziya Doğan'ın, maçın ilerleyen bölümlerde oyuna sonradan soktuğu isim ise en çok Ergin Keleş oldu.

İşte Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın oynanan maçlarda sahaya sürdüğü ilk 11'ler:
"Sivasspor: Tolga Zengin, Jabi, Tayfun, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut, Yattara
Gençlerbirliği Oftaşspor: Tolga Zengin, Jabi, Tayfun, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Yattara, Serkan, Gökdeniz Ceyhun, Umut
Çaykur Rizespor: Tolga Zengin, Tayfun, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Ayman, Mustafa, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut
Bursaspor: Tolga Zengin, Tayfun, Tolga Seyhan, Erdinç, Celaleddin; Hüseyin, Ayman, Mustafa , Ceyhun Gökdeniz, Umut
Ankaragücü: Tolga Zengin, Erdinç, Tolga Seyhan, Mustafa, Celaleddin, Hüseyin, Gökdeniz, Serkan, Ayman, Ceyhun, Umut
Vestel Manisspor: Tolga Zengin , Serkan, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Mustafa, Yattara, Gökdeni, Umut
Konyaspor: Tolga Zengin, Ferhat, Erdinç, Tayfun, Celaleddi, Hüseyin, Gökdeniz, Ayman, İbrahima Yattara, Ömer Rıza, Ergin Keleş."

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 14:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?