30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan: İddiamız sürüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bütün olumsuzluklara rağmen başarılı bir takım olduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktör Ziya Doğan, dün gece katıldığı bir spor programında açıklamalarda bulundu. Kötü oynamalarına rağmen şampiyonluk yarışında iddialı bir takım olduklarını belirten Doğan, "Ligin ilk haftasından 8. haftasına gelindiğinde oluşan ortama bir baktığınızda Trabzonspor bana göre başarılı bir takım. Bütün olumsuzluklara rağmen bu takım buralara kadar gelmiş. Trabzonspor 1 maç kazanma ile dünya şampiyonu ilan ediliyor. 1 maç kaybettiği zaman da yerin dibine sokuluyor. Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi bir hava oluşturuluyor" dedi.

Her hafta bazı gazetelerin görevine son verdiğini belirten Doğan, "Her hafta bazı gazeteler benim görevime son veriyor. Böyle bir ortamda çalışıyoruz. Biz takımımızla bir mücadele veriyoruz. Zor durumlardan bugünlere kadar geldik. Bu şartlar altında başarılı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Kötü oynamamıza rağmen şampiyonluk yarışında iddialı bir takımız. Yarışı bırakmayacağız" dedi.

Oyuncuların tam anlamıyla istenilen performansa gelmediklerini belirten Doğan, "İbrahim Yattara bizim için çok önemli bir oyuncu ama halen daha istediğimiz düzeyde değil, her geçen hafta daha iyi olacak. Bütün olumsuzluklara rağmen bu takım başarılı. Trabzon halkının ve Trabzonspor taraftarlarının bu takımı itmesi lazım. Destek olması lazım. Oyuncularımızın üzerinden baskıyı atmamız lazım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 14:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?