30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan: Takımın üzerinde baskı var

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gol yollarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi halinde çıkışa geçeceklerini söyledi. 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Ziya Doğan, hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçı ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ligin ilk yarısında alternatifsizlik nedeniyle hep aynı oyuncuların aynı mevkilerde oynatıldığını belirten Doğan, 2. yarıda alternatifli ve iyi bir takım oluşturduklarını ve bu sıkıntıyı aştıklarını söyledi. Her mevkide alternatifi olan bir takım haline geldiklerini anlatan Doğan, gol yollarında bazı sıkıntıların yaşadıklarını dile getirerek şöyle konuştu: "Gol yollarında sıkıntımız var. Ancak ben umutluyum. Konyaspor ve Gaziantepspor maçlarında çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Pozisyona giremesek o zaman düşünmemiz lazım. Gol pozisyonuna giren takım bir gün mutlaka gol atar. Türkiye liglerinde en çok ileri uç oyuncusu oynatan takımız. Ürettiğimiz gol pozisyonları bana ilerisi için ümit veriyor. Ama bazıları halen daha savunma ağırlıklı oynadığımızı yazıyor. Demek ki Trabzonspor'u sahada iyi izlemiyorlar" 

Trabzonspor'un şu anki konumu itibarıyla karamsar bir tablo çizmenin anlamsız olduğunu savunan Doğan, bunda sakatlık ve hastalıklar gibi yaşanan şanssızlıkların etkili olduğunu bildirdi. Mazeretlere sığınmak istemediğini söyleyen Doğan, "Gaziantepspor karşısına çok güçlü bir 11'le çıkacağız. Medya bizim yaşadığımız sıkıntıları bilmiyor. Ama ben bu takımın gidişatından memnunum" diye konuştu.
Gaziantepspor karşısında alınacak bir galibiyetle çıkışa geçeceklerini iddia eden Doğan, şöyle konuştu: "Hiçbir rakibi küçük de, büyük de görmüyoruz. Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu maçla iyi bir çıkış yakalayacağız ve bunu herkes görecek. Takımın üzerinde bir baskı var. Bir galibiyet aldıktan sonra bu baskıyı da üzerimizden atacağız. Ligde sıralamamız kimseyi yanıltmasın, takım olarak iyi bir konuma geldik. Eksikleri kısa zaman giderip Trabzonsporluları mutlu etmek istiyoruz" 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kurulan alternatifli kadro sebebiyle ligin ikinci yarısında ilk yarının aksine daha rahat olduğunu belirterek tek üzüntülerinin taraftarın beklentisine cevap verememek olduğunu söyledi. Yapılan transferlerin takıma kısa sürede uyum sağladığını ve daha da güçlendiklerini anlatan Doğan, bordo-mavili taraftarların kendilerini desteklemesini alınacak bir galibiyetin ardından bunun devamının geleceğini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 15:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?