30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan: Tazminat söz konusu değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte düzenlediği basın toplantısında istifa kararını açıkladı.

Geldiği dönemde Trabzonspor'da birçok oyuncu değişikliği olduğunu hatırlatan Doğan, "Ama o dönemde 2. yarıda kurduğumuz iskelet kadroyla başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu sezona başlarken iddialı başladık ve çok zorluklar yaşadık. Trabzonspor hala iddiası bulunan bir takım ve bu iddiasının da devam ettiği kanaatindeyim.

Oyuncularla yaptığım toplantıda 'Bu takımın hedefe götürürsünüz, Karamsarlığa kapılmanıza gerek yok' dedim. Biz çok büyük kaoslardan çıktık. Sivasspor maçı bizim lehimize olsaydı liderin 5 puan gerisinde olacaktık. Burada olduğum sürede çok sıkıntılar yaşadık. Önce başkanla daha sonra da yönetimle konuştuk. Birlikte aynı fikre vardık. Yollarımızı ayırdık. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ederek ortak bir karar verdik" dedi.


"Trabzonspor ile ilgili benim ağzımdan bundan sonra hiçbir şey duyamayacaksınız" diyen Doğan "Trabzonspor camiasına başarılar diliyorum. Buraya Trabzon halkının büyük desteğini alarak geldiğimi biliyorum. Hala o güven var. Vicdanım rahat bir şekilde gidiyorum. Yeni gelen hocaya başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.Tazminatıyla ilgili bir soruya Ziya Doğan, "Tazminat diye bir şey söz konusu değil" karşılığını verdi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise, "Hocamız ile yaptığımız toplantıda Trabzonspor'un daha ileriye gitmesi için yeni bir kan değişikliğinin yeni bir heyecanının gelmesini uygun gördük. Ziya Doğan burada olduğu müddetçe olumlu işler yapmıştır. Çalışkan bir teknik adamdır. Hocamızın önünü açtık. Trabzonspor'da iyi izler bırakarak ayrılıyor. Hiçbir sorun olmadan birlikte bir karara vardık. Gelinen şartlar bunu gerektirdi. Yeni bir kan değişikliğinin Trabzonspor için faydalı olacağını düşündük" diye konuştu.

Kafkas, Doğan'ın tazminatının söz konusu olmadığını ifade ederek, "Kendisi içerde birikmiş primim varsa bunun kulüp personeline dağıtılmasını istedi" dedi. Ziya Doğan'ın yardımcılarından antrenör Osman Denizci'ye yeni teknik direktörün göreve başlamasına kadar geçen sürede takımı çalıştırmasını istediklerini belirten Kafkas, "Ziya hocam da uygun gördü ancak bir ekip olarak hareket ettikleri için sayın Denizci bunu kabul etmedi" açıklamasını yaptı.

Öte yandan yeni teknik direktör göreve başlayıncaya kadar eski kulüp başkanı ve teknik direktörlerden Özkan Sümer'in takımın başına geçebileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 12:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?