30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan fırtına gibi esti

Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yapılan sabah idmanında teknik direktör Ziya Doğan fırtınası esti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Musa, Ersen Martin ve Selim katılmazken, Gökdeniz düz koşu yaptı. İdmanın son bölümünde ise dizine darbe alan Ceyhun'a buz tedavisi uygulandı. Düz koşunun ardından yarı sahada taktiğe dayalı bir çalışma yapan bordo-mavili takımda teknik direktör Ziya Doğan oyuncularına sert bir dille uyardı. Yapılan çalışmada isteklerini yerine getiremeyen oyuncularına Çaykur Rizespor maçını hatırlatan Doğan, "Alanları boş bıraktınız. Rakip golü buldu. 3-2 olsaydı. O zaman ben sizi görürdüm. Korkmayın, boş alanları kapatın" diye ikazda bulundu.

Oyuncularına sert ikazlarda bulunan Doğan'ın fırçasından genç oyuncularda nasibini aldı. Antrenman sırasında "Sağına-soluna bakmayan kafasını kaldırmayan futbolu bıraksın" diyen Doğan, "Hep kafanız aşağıda duruyor. Sağınıza solunuza bir bakın kafanızı kaldırın, etrafınızı bir görün. Top size gelmeden ne yapacağınıza karar verin" diyerek oyuncularının dikkatli olmalarını istedi.
İsteklerini yerine getiremeyen genç futbolcu Emre'den düz koşu yapmasını isteyen Doğan, daha sonra bu oyuncuyu idmana dahil etti. Antrenman sonunda ise Emre Hızarcı ile birlikte Eyüp Kadri Ataoğlu'nu ayrı çalıştıran Doğan, bu oyunculara bundan sonra idman saatinden 15 dakika önceden çalışmalara başlamalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 17:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?