30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan'dan rehavet uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, üst üste galibiyet alan takımların rehavete kapılabildiğini, aynı sorunu yaşamak istemediklerini belirterek, "Galibiyetleri unutmak gerekir" dedi. 

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında deplasmanda oynadıkları Gaziantepspor maçının çok zorlu geçmesini rağmen turu geçen taraf oldukları belirten Ziya Doğan, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Gaziantepspor maçının ilk yarısında Beşiktaş maçının rehaveti vardı. 3-4 gündür konuşmamıza rağmen oyuncularım ilk yarıda kendi karakterlerini sahaya yansıtamadı. Karşılaşmanın ilk yarısında rakip sert futboluyla oyuncularımızı sindirmeye çalıştı. Özellikle Krita sert oynadı ve hakem bunlara göz yumdu" dedi 

İkinci yarı Beşiktaş maçından daha iyi oynadıklarını belirten Doğan, şöyle konuştu: "Gaziantepspor maçının ikinci yarısında iyi oynadık. Oyuncularım ikinci yarıda yüreklerini sahaya koydu. Burada turu geçtik Fortis Türkiye Kupası'nda iddialıyız ama bu maçı unutmamız gerekiyor. Eğer unutmazsak Konyaspor maçında sıkıntı yaşarız. Alınan galibiyetleri unutmalıyız. Şimdi önümüzde Konyaspor maçı var. Bu karşılaşmaya iyi hazırlanmamız gerekiyor. Takımlar üst üste galibiyet aldıkları zaman rehavete kapılabiliyor. Biz bu sorunu yaşamak istemiyoruz." 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, tribünlerden kafasına gelen bir madde ile ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Kendi bilmez bir kişi bir madde attı diye bunu tüm Gaziantepspor camiasına mal etmek yanlış olur. Kendini bilmeyen akli dengesi olmayan bir kişinin işi bu. Gaziantepspor Türk futboluna katkı yapan, hizmet eden bir ilimiz. Kendini bilmeyen bir kişinin yapmış olduğu bu davranışı Gaziantep'e mal etmememiz gerekiyor."
iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 12:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ferhat Bayfidan IP: 80.141.101.xxx Tarih : 1.03.2007 13:28:23
ziya hocamizi kutlar ve hep boyle iyi bir performansla gitmelrini arz ederim .. adam gibi adam ZIYA DOGAN