30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğan'ın planı tutmadı

"Şampiyonluk yolunda rakiplerimiz Avrupa Kupaları'nda mücadele ederken, biz bunu ligde avantaja çevireceğiz" diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın planı tutmadı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, UEFA İntertoto Kupası'nda Romanya temsilcisi Otelul Galati'ye elenilmesinin ardından yapmış olduğu basın toplantısında, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda mücadele etmesini kendileri açısından avantaj olarak görmüş ve bu avantajı kullanarak ligde istedikleri hedeflere ulaşacaklarını söylemişti. Ancak Ziya Doğan'ın şampiyonluk yolunda rakiplerinin Avrupa Kupaları'nda mücadele etmesini ligde avantaja çevirecekleri yönündeki planları tutmadı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin hem Avrupa'da hem de lig yarışında yollarına devam etmeleri Doğan'ın planlarını bozdu. Galatasaray'ın, Avrupa'da yoluna devam etmesi ve ligde de 20 puan ile şampiyonluk yarışını önde götürüyor olması, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde isteği sonuçları alamasa da ligdeki yarışta sarı-kırmızılı takımı 3 puan geriden takip etmesi Trabzonspor'un işini zora sokarken, Fenerbahçe ile aynı puanları paylaşan bordo-mavili takımın ise Avrupa Kupaları'nda mücadele etmemesi, teknik direktör Ziya Doğan'ın, Turkcell Süper Lig ile ilgili olarak yapmış olduğu planların tutmadığını bir göstergesi olarak gözler önüne seriliyor.

Trabzonspor'un şampiyonluk yolundaki rakiplerinin oynadığı maçlar ve aldıkları puanlar şöyle: "Galatasaray oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı takım topladığı 20 puanla lig yarışında lider durumda. Beşiktaş ise lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ligdeki yarışı sürdürüyor ve 17 puan ile 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise Trabzonspor ile aynı puanları paylaşıyor. 13 puanı bulan iki takım da oynadıkları 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti."

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 13:19:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
senol usta IP: 88.224.191.xxx Tarih : 8.10.2007 16:50:50

alllah aşkına birazcık onurun varsa istifa ettt..hala utanmadan sıkılmadan yüzsüzlük yapıyor.trabzonspor tarihinde bu kadar rezil bir donem olmamıştı.yeterrrrrrrrrrrrrrr