30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doğu Karadeniz enerji forumu

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından 7-8 Eylül tarihlerinde Trabzon’da ‘Doğu Karadeniz Bölgesi Enerji Forumu’ düzenlenecek.

Düzenlenecek olan forum ile ilgili bugün Park Restoran’da kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı M. Yılmaz Odabaş, ‘Doğu Karadeniz Bölgesi Enerji Forumu’ ve forum kapsamında “Dünya Enerji Politikaları Açısından Türkiye’nin Konumu ve BOP Çerçevesinde Ortadoğu- Kafkasya-Orta Asya Enerji Politikaları” konulu bir panel düzenleyeceklerini söyledi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde 7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan forum ve panele herkesi beklediklerini kaydeden Odabaş

“Doğu Karadeniz Bölgesi’nin enerji üretim ve tüketim potansiyelinin ortaya konulması, mevcut sorunların irdelenmesi, sorunlara çözüm önerileri getirilmesi ve bölgeye, ülkeye yönelik enerji politikalarının oluşturulabilmesi amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimiz büyük destek gördü. Bölgemizde ilkkez düzenlenecek olan bu forum ve panelde ortaya konulacak bilgi ve sunumlar daha sonra bir kitap haline getirilecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 14:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?