5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Doktordan dayak yedi!

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün, yürüyüş yaptığı sırada doktorun saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, otomobiliyle Faroz Mahallesi sahil mevkisine giden Algün, burada yürüyüş yaptığı sırada daha önce aynı hastanede göz doktoru olarak çalışan ancak yaklaşık 6 ay önce Of Devlet Hastanesi'ne geçici olarak görevlendirilen Opr. Dr. E.C'nin saldırısına uğradı.

Bu kişi tarafından darbedilen Algün, otomobiliyle olay yerinden ayrılarak başhekimi olduğu hastanede tedavisini yaptırdı. Adli rapor alan Algün, daha sonra Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne giderek E.C'den şikayetçi oldu. Algün'ün şikayeti üzerine E.C, ifadesi alınmak üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Trabzon Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başhekim Algün'ün saldırıya uğramasından dolayı üzgün olduklarını belirterek, 'Hastanede de Emniyet Müdürlüğünde de başhekimimizleydik. Adli rapor aldı ve şikayette bulundu' dedi.

Şiddetin sağlık, eğitim, aile içi olmak üzere her kesimde toplumsal bir problem olduğunu ifade eden Süleyman, 'Yaşananlardan dolayı çok üzgünüz. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Başhekimimizin sağlık durumu iyi. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar var. Gerekli işlemlerin ardından kendisini evine bıraktık, istirahat ediyor' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2012 Cumartesi 17:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?