30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Doktorları neden şikayet etti ?

Trabzon'da rahatsızlanan eşini tedavi için hastaneye götüren bir şahıs, hastanede görevli iki doktorun kendisi ve eşine hakaret ettiği gerekçesiyle doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, 2 gün önce rahatsızlanan eşi Zeynep Bulut'u tedavi için Fatih Devlet Hastanesi'nin acil servis kısmına götüren Karabey Bulut, eşine bayan hemşirelerin iğne yapmasını istediği gerekçesiyle doktorlar tarafından hakarete uğradığını iddia etti.

Olayı anlatan Karabey Bulut, "Salı akşamı rahatsızlanan eşimi Fatih Devlet Hastanesi aciline götürdüm. İğne yapılan bölümde 2 erkek hemşire vardı. Eşime bayan hemşirenin iğne yapmasını nöbetçi doktorlardan rica ettim. Bana böyle bir hakkımın olmadığını söyleyerek, "Eğer bayan hemşirenin iğne yapmasını istiyorsan, özel bir hastaneye git" dediler. SSK'lı olduğum için doğal hakkımı kullanmak istediğimi söyleyince nöbetçi doktorlardan biri bağırıp çağırarak üzerime yürüyüp bana vurmaya çalıştı. Eşime ve çalıştığım şirkete o kadar insanın içinde ağza alınmayacak ağır küfür ve hakaretler etti. Eşimin tedavisini yapmadan bizi dışarı attı" diye konuştu.

SSK'lı olarak hakkının gasp edildiğini ve hastasının tedavisinin yapılmadığını belirten Bulut, doktorlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 19:23:04
Güncelleme :29 Eylül 2007 Cumartesi 19:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?