5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Dr.Dursun İnan toğrağa verildi

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Zigana Dağı'nda geçen pazar günü 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan çığ faciasında hayatını kaybedenlerden Dr. Dursun İnan bugün Trabzon'un Sürmene ilçesinde toprağa verildi.


DAĞLARI ÇOK SEVERDİ
Çocuklarının eğitimi nedeniyle Kanada'da yaşayan eşi Tülay İnan ile çocukları Arda (11) ve kızı Ayça (20) da cenaze törenine katılırken oldukça üzgün oldukları gözlendi. Emekli hemşire olan Tülay İnan, çocuklarının eğitimi için Kanada'da yaşadığını ifade ederek "Ölmeden bir gün önce görüşmüştük, dağlara gideceğinden bahsetmemişti. Acılı haberi yeğeninden aldık. Telefonda ağlayanların sesini duyunca kötü bir şey olduğunu anladım. Kendisi dağları çok severdi" dedi.


İlçenin Zarha Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Tenis Dağcılık ve Kayak Kulübü Başkanı Ercan Bostan, kulüp üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dursun İnan, Balıklı Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 13:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilker biryan IP: 78.172.128.xxx Tarih : 29.01.2009 09:33:24

kendisini tanımaktan büyük onur ve mutluluk duydugun Dr dursun inan beye allahtan rahmet diler ailesine sabır ihsan ederim.