4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Dülger: Gerekirse ekip olarak gideriz

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, hiç kimsenin Trabzonspor'dan büyük olmadığını belirterek, yönetim kuruluna bir ekip olarak geldiklerini ve gerektiği zaman ekip olarak gidebileceklerini söyledi. 

Trabzonspor'da teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin "Yönetim kurulu verdiği sözleri tutmadı" açıklamasının ardından Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı "Lazaroni'yi 1.5 saatte transfer edip, şehir turu atarak şov yapan arkadaşlarımız eleştirilere cevap versin" şeklindeki açıklamalar bordo-mavili yönetim kurulu üyelerini rahatsız etti. 

Bordo-mavili kulübün genel sekreteri Zekai Fırat Dülger, hiç kimsenin Trabzonspor'dan büyük olmadığını belirterek, "Trabzonspor, yeri ve zamanı geldiği zaman gerekeni yapar. Herkesin söylediği sözler kendini bağlar, Trabzonspor'u bağlayacak konular ve sözler yoktur. Hiç kimse endişe etmesin. Orta gezen ifadeler Trabzonspor Yönetim Kurulu'nu bağlamaz" dedi. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu üçlüsü arasında bir kopukluk yaşanıp yaşanmadığını da değerlendiren Dülger, "Başkanımız Nuri Albayrak ve asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu arasında bir kopukluk yaşanmıyor. Sürekli telefonla konuştuklarına ben şahidim. Ancak, son yapılan açıklamalardan sonra Nuri Albayrak ve Haşim Sayitoğlu'nun başkan yardımcımız İbrahim Hacıosmanoğlu ile arasında bir kopukluk olabilir" diye konuştu. 

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun son yaptığı açıklamalarının kendi bağladığını belirten Dülger, "Başkan yardımıcımızın yaptığı açıklamalar kendini bağlar. Bireysel olarak yapılan bir açıklamadır saygı duyuyoruz. Yönetim kurulumuzu bağlamaz. Bizim yönetim olarak böyle bir görüşümüz yoktur. Ancak, yaşananlar doğru değil. Bir yönetim kurulu böyle olmamalı" şeklinde konuştu. 

Kamuoyunda yapılan açıklamaları çok fazla tartışmanın Trabzonspor bir yarar değil zarar getireceğini belirten Zekai Fırat Dülger; "Herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gereken bugünlerde yaşanan gelişmeler bizleri de üzüyor. Ancak bu konuları fazla tartışmanın bir anlamı yok. Önümüzde oynayacağımız Beşiktaş ve Osasuna maçları var. Trabzonspor kritik bir dönemden geçiyor. Bu konuları tartışmaktan çok önümüzde oynayacağımız iki maçı düşünmeliyiz ve bu maçlara kendimizi vermeliyiz. Taraftarımızın bu bilinçle hareket ederek takıma destek olmalarını bekliyoruz. Bizim için önemli olan bu maçlardır" dedi. 

Bu akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısında yaşanan gelişmeleri tartışmaya açmamaya dikkat edeceklerini belirten Dülger, "Önümüzde çok önemli iki maç var. Yönetim kurulu içinde bu maçlar bitene kadar sözkonusu konuları tartışmaya açmayı düşünmüyoruz. Eğer tartışmaya açılırsa birilerini yollamanız gerekir. Zamanı geldiğinde Lazaroni'den bir rapor isteyeceğiz. Kesinlikle çok önemli iki maç bitene kadar bir şey yapmamak lazım" şeklinde konuştu. 

Trabzonspor Yönetim Kurulu'na bir ekip olarak geldiklerini ve gerektiği zaman bir ekip olarak gidebileceklerini belirten Dülger, "Trabzonspor yönetimine bir ekip olarak geldik. Gerekirsede bir ekip olarak gideriz. Yönetim kurulunun ayıklanarak yoluna devam etmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Yönetim kurulu kongre kararı alması durumunda ise başkanımız Nuri Albayrak seçimlere kendi seçeceği yönetici arkadaşlarla girebilir. Buna da herkesin saygılı olması gerekir"dedi
İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2006 Pazartesi 16:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?