4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

'Düştü’ denilen kıza tecavüz edilmiş

Trabzon’ da 2 gün önce yüksekten düşerek yaralandığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılan, ancak başına sert cisimle vurularak tecavüz edildiği belirlenen 15 yaşındaki S.Ç. hastanede yaşam savaşı verirken; genç kızın aynı evde birlikte eğlendiği dört arkadaşı gözaltına alındı.

Olay geçen cumartesi günü meydana geldi. 15 yaşındaki S.Ç., saat 21.00 sıralarında yüksekten düşme sonucu yaralandığı gerekçesiyle Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, hayati tehlikesi bulunması nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevkedilen S.Ç.’nin, fakültede yapılan kontrolünde şok edici sonuç ortaya çıktı.

Genç kızın, kafasına sert bir cisimle vurulduğunu ve tecavüze uğradığını belirleyen doktorlar, durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı araştırma sonucu, o gece S.C. ile aynı evde bulundukları anlaşılan M.K.C. (24), H.Y. (19), A.E.İ. (17) ve kız arkadaşı B.D. (17) gözaltına alındı.

Erdoğdu Mahallesi İmam Sokak’ta bulunan olayın meydana geldiği evin S.Ç.’nin sevgilisi olduğu iddia edilen H.Y.’ye ait olduğu belirlenirken, şuuru kapalı olduğu için ifadesi alınamayan S.Ç.’nin yoğun bakımda yaşam savaşının devam ettiği bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 17:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MERVE BİRİNCİ IP: 85.98.152.xxx Tarih : 25.12.2006 19:08:03
onlara insan diyemiyorum yazıklar olsun.