30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Duvar çöktü:2 yaralı

Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde bugün akşam bir duvarın çökmesi sonucu duvarın altındaki aracın içinde bulunan 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Boztepe Mahallesi Alkent Sitesi B Blok arkasındaki istinat duvarı yağan yağmurun da etkisi ile bugün akşam saat 20.10 sıralarında çöktü. Çöken duvarın ve büyük taş parçalarının altında kalan 61 DT 258 plakalı park halindeki otomobilde bulunan ve arabadan inmeye hazırlanan Miktat Emin Bektaş (24) ve akrabası İbrahim Bektaş (25) ölüm tehlikesi atlattı. Trabzon Belediyesi İtfaiye ekiplerinin, polislerin ve çevredeki vatandaşların yoğun yağmur yağışı altında yaptıkları kurtarma çalışması sonucunda taş parçalarının altında kalan araçtan çıkartılan şahıslar ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılırken, Miktat Emin Bektaş'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.


Olayın görgü tanıklarından olan site yöneticilerinden Besim Yaylı, yıkılan duvarla ilgili Trabzon Belediyesi'nin tedbir alması için daha önce dilekçe ile belediyeye müracat ettiğini ancak bu dilekçesine bir cevap alamadığını söyledi. Yaylı, yetkilileri suçlayarak "Duvarın yağmur suları nedeniyle yıkılma tehlikesine karşı gerekli tedbirlerin alınmasını istemiştik. Ancak belediye önlem almadı. Bugün başımıza bu olay geldi. Yetkililerin duyarsızlığı nedeniyle bu olay gerçekleşti" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 02:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?