2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

DYP Trabzon adayları açıklandı

Doğru Yol Partisi'nde (DYP) Trabzon merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu.
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen tanıtım törenine çok sayıda partili katılırken, Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, tanıtım töreni öncesi bir konuşma yaptı. DYP'nin halkın partisi olduğunu belirten Aşık, hükümettekilerin ülkeyi yönetemediklerini iddia etti.
Eyüp Aşık, "Ülkemiz her geçen bir borç batağının altına giriyor. Sayın Başbakan geçen açıklama yapıyor. 'Biz milli görüş gömleğini üzerimizden çıkarttık attık' diye. Ben de ona katılıyorum. Milli görüş gömleğini üzerinden çıkarttı. Şimdi Milli Görüş fanilası giyiyor. Sürekli 'Biz yeni hükümetiz' deyip halktan zaman istiyor. Hükümetin başına geçeli tam 1.5 yıl oldu. Hala yine aynı şeyden bahsediyor. Ülkede işsizlik had safhada. Buna rağmen hükümet bazı televizyonları 'Bankanı batırırım' diye tehdit edip reklamını yaptırıyor. Ama biz inanıyoruz ki bu hükümete yaptıkları icraatlardan sonra karnesini halk verecektir ve onları sınıfta bırakacaktır" dedi.
Aynı başarısızlıkların yerel bazda da devam ettiğini ifade eden Aşık, "Trabzon'da 'Allah'ın suyuna para mı verecek millet' diye açıklama yapıyorlardı. Şu anda en pahalı su Trabzon'da. Tanjant yolu hala yarım yamalak. Arsin Organize Sanayi berbat bir vaziyette. Bu şehir yardım bekliyor. Bu şehre bir Trabzonlu olarak, halkın partisi olarak herşeyi biz yapacağız" diye konuştu.
Aşık, Anavatan Partisi'nden DYP'ye geçenlere rozetlerini takarken, daha sonra belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.
DYP'de merkez ve ilçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:
"Trabzon-Avni Akkan, Akçaabat-Hacı Emin Hacımusaoğlu, Çarşıbaşı-Mehmet Turan, Çaykara-Aydın Kofoğlu, Dernekpazarı-İbrahim Yüce, Köprübaşı-Cevat Sancak ve Yomra İbrahim Sağıroğlu."
TRABZON -İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2004 Cumartesi 18:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?