5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Egemen, şampiyonluğa inanıyor

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, Bordo-mavili takımın ligdeki gidişatın şampiyonluğu getirebileceğini belirterek, "İnşallah sezon sonunda bu mutluluğu yaşarız" dedi.


Tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, takımın gidişatının iyi olduğunu belirterek, "Eleştirilerin olması doğal. Bunlara katılıyorum, ama bir yere kadar. Takım için kötü oynuyor deniyor zaman zaman, Türkiye liginden her hafta iyi oynayan bir takım gösterir misiniz ?. Bizim genel olarak Gaziantepspor maçı dışında kötü oynadığımız bir maç yok. En azından mücadele ediyoruz ve çizgimiz çok iyi" diye konuştu.
Karekter olarak Karadeniz insanına benzediğini belirten Egemen Korkmaz, "Benim de yöre insanı gibi silah ve tespihe düşkünlüğüm var. Trabzon'da da bu tarz şeylerin fazlasıyla ilgi gördüğünü gözlemledim. Ama düşkünlüklerinin bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum. Transferim öncesinde Trabzonlu birçok arkadaşım bana yöre insanını anlatıyordu. Zaten Türkiye geneline baktığımızda Trabzonlu olan o kadar çok futbolcu var ki. Şimdi işin içine girince anlatılanların ne kadar doğru olduğunu anladık" dedi


Trabzonspor'da bu yıl hedeflerin çok büyük olduğunu belirten Egemen Korkmaz, "Gidişat şampiyonluğu getirecek gibi.İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz ve ailece bu mutluluğu burada yaşarız" ifadelerini kullandı.


Ailesindeki tek futbolcunun kendisi olduğunu dile getiren tecrübeli defans oyuncusu, "Tamamen şans eseri futbolcu oldum. Balıkesirspor altyapısında futbola başladım. Zevk için futbol oynadım. Benim şansıma ilk oynadığım hafta 1 cezalı, 2 sakat oyuncu vardı. Bunlar da stoperdi. Mecburen tercih edildim. O sırada takımımız liderdi ve şampiyon olduk. Birine fırsat verilecekti, o da ben oldum ve oynadığım ilk maçta da çok iyiydim. Oradan gruplara gittim. İzlemişler. Nihayetinde buralara kadar geldim. Aklımdafutbolcu olmak yoktu. Tamamen zevk için futbol oynuyordum. Anne baba da öğretmen olunca, ister istemez okumaya yöneliyorsunuz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 13:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?