5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Eğitim gönüllüleri çıkartması

Nuhoğlu Vakfı’nın önderliğinde gerçekleştirilen SBS ve ÖSS kurslarını ziyaret etmek, eğitimle ilgili yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla İstanbul’dan gelen 18 kişilik Dernek, Vakıf ve işadamı grubu Of ve Hayrat ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu’ndaki programda önce sınıflarda eğitim gören öğrenciler ziyaret edildi. Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın da katıldığı programda Göktaş, Kaymakam Tuncay Sonel ve işadamları, Çetin Nuhoğlu’nun anlattığı dersi sıralara oturarak öğrencilerle birlikte dinlediler.
Etkinlikte konuşan İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, çocukların daha iyi bir gelecek elde etmesi için bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Nuhoğlu Vakfı Başkanı Çetin Nuhoğlu’na ve beraberindekilere teşekkür etti. Milli Takım ruhuyla hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Sonel “Bu ruh burada var. ‘Kartallar Of’tan Uçar’ sloganından yola çıkarak bu arkadaşlarımız da Of’tan çıkarak Türkiye’nin dört bir yanında ülkeye hizmet ediyorlar. İnşallah yeni kartallar bulana kadar da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmalarının ardından ödül töreni yapıldı. Geçen yıl Fen Lisesi kazanan iki öğrenciye laptop hediye edildi. Kurslarda görev yapan öğretmenlere ise birer hediye çeki verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?