30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Emniyet nezaretinden firar

İstanbul'da polisin gasp suçundan aradığı Rize doğumlu 32 yaşındaki Ahmet D., Trabzon’da yakalandı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alınan D'nin esrarengiz şekilde nezaretten kaçıp ortadan kaybolduğu öne sürüldü.

İstanbul Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin gasp suçundan aradığı Ahmet D’nin Trabzon’da olduğu belirlendi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nü konu hakkında bilgilendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü şüphelinin yakalanılması talebinde bulundu. Tespit edilen adrese giden polis ekipleri, önceki akşam D'yi yakaladı ve gözaltına aldı. Zanlı D., Trabzon Emniyet Müdürlüğü binasının bodrum katındaki nezarethaneye konuldu.

Bu sırada Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile bağlantı kurarak zanlının elde olduğu bilgisini verdi. Bu görüşmeler sırasında nezarethanede henüz kilitli bölgeye alınmadığı belirtilen Ahmet D., görevli memurların bir anlık dalgınlığından faydalanarak kaçtı.

Zanlının yeniden yakalanması için çalışmalar sürerken, firarda kusuru bulunan görevlilerin tespiti için soruşturma açıldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 12:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?