5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

En duygusal maç!

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi karşısında en duygusal maçlarından birine çıkacak.
Sivasspor maçının ardından görevinden istifa eden teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine takımı sezon sonuna kadar çalıştıracak olan PAF Takım antrenörü Ahmet Özen'e, Bursaspor galibiyetini hediye etmek isteyen Bordo-mavili futbolcular söz birliğine vardı. Yeşil-beyazlı ekip karşısında antrenör Özen'le birlikte 3'de 3 yaparak zirve yolunda bir adım daha ilerlemeyi amaçlayan Trabzonspor'da alınacak olan galibiyeti futbolcular takımın genç çalıştırıcısı Ahmet Özen'e hediye edecek.
Özen ile iyi bir çalışma ortamı yakalayan bordo-mavililer Kayserispor ve Kocaelispor maçlarında alınan galibiyetleri Bursaspor galibiyeti ile süsleyerek genç hocalarının kariyerini başarıyla taçlandırmak için bir engeli daha aşmış olacaklar. Ahmet Özen'in takımın başına gelmesinden sonra rahatlayan futbolcular genç teknik adamın takım içersindeki tutumundan ise oldukça memnunlar.
Alınan farklı galibiyetlere de yansıyan bu değişimi en kötü Şampiyonlar Ligi'ne katılarak sonuçlandırmak isteyen Bordo-mavililer Bursaspor karşısında da ilk yarıdaki rövanşı almayı planlıyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 13:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?