5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Erdoğan çeşitli açılışlar yapacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Trabzon'da sağlık, çevre ve alt yapı alanında toplam 44 yatırımı hizmete açacak, ardından partisinin belediye başkan adaylarını açıklayacak.


Yarın Trabzon'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Trabzon'da 17'si proje olmak üzere toplam 44 yatırımı hizmete açması bekleniyor. Başbakan Erdoğan, Zağanos Parkı Peyzaj Düzenlemesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Akçaabat'ta yapılan 399 konut, Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahi Hastanesi, iki adet sağlık ocağı, dört adet gençlik merkezi, beş adet futbol sahası, yedi okul, Çamburnu Katı Atık Bertaraf Tesisi, Deliklitaş Tıbbı Atık Sterilizasyon Tesisi, Kalekapı-Atapark Alt Geçit Köprülü Kavşağı, Vakfıkebir Derin Deniz Deşarjı İnşaatı, Vakfıkebir Kanalizasyon İnşaatı ve Of Sahil Düzenleme Projesi'ni hizmete açacak.


Başbakan Erdoğan, bu yatırımların yanı sıra İl Özel İdaresi'nin gerçekleştirdiği 17 projenin de açılışını yaptıktan sonra partisinin çevre il ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını açıklayacak ve daha sonra hafta sonunu geçirmek üzere memleketi Rize'ye gidecek.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 17:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?