30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Erkan Ocaklı'ya vefa gecesi

Karadeniz Bölgesi'nin önemli sanatçılarından Erkan Ocaklı, 40. sanat yılını Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen geceyle kutladı.

Pankreas kanseri tedavisi gören Karadeniz'in ünlü sanatçısı Erkan Ocaklı'yı, sanat yaşantısının 40. yılında hemşehrileri yalnız bırakmadı. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin girişimi ve Şişli Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilen, Volkan Konak'ın sunduğu geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ünlü şarkıcılar Davut Güloğlu, Cengiz Kurtoğlu ve çok sayıda yerel sanatçı katıldı.

Gecede söz alan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Geceyi sivil toplum kuruluşlarıyla beraber biz düzenliyoruz. Erkan Ocaklı önemli bir sanatçı. Karadeniz kültürünü bugüne kadar dünyanın ve Türkiye'nin her noktasında en iyi şekilde anlatan değerli bir sanatçımız. Destek veren herkese çok teşekür ediyorum. Bu bir vefa örneğidir. Sanata ve sanatçıya destek vermek, çağdaş demokrasiye de destek vermektir. Erkan Ocaklı'lar kolay kolay yetişmiyor. Ben inanıyorum ki Erkan Ocaklı uzun yıllar daha sahnelerimizde kalacak. Allah ona uzun ömürler verecek" dedi.

Sarıgül'ün konuşmasının ardından yerel sanatçılar sahne aldı. Gecede Erkan Ocaklı duygusal anlar yaşarken, programdan elde edilecek tüm gelirin sanatçıya verileceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 10:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?