4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Ersen Martin iddialı konuştu

Trabzonspor golcü oyuncusu Ersen Martin, takımda inanılmaz bir arkadaşlık bağının olduğunu belirterek, bunun sonucunda başarılı olup şampiyon olacaklarını söyledi. 

Özellikle Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında attığı bir biriniden güzel gollerle Trabzonspor'da yıldızı yeniden parlayan Ersen Martin, ligde 6 gole ulaşırken, gol krallığı yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Oynadığı takımlarda yıllardır tek santrfor oynadığını buna rağmen bir sezonda 13-14 gol attığını belirterek, "Artık kendime güveniyorum. Yıllardır pivot santrfor oynuyorum ve tek santrfor oynama rağmen bir sezonda 13-14 gol atıyorum ve arkadaşlarıma asist de yapıyorum. Bu da çok önemli. Ayrıca, benimle birlikte çalışan hocalar şimdiye kadar hep gittikleri takıma beni de götürmek istemişlerdir. Giray Hoca, Rıza Hoca ve Samet Aybaba'da hep böyle oldu" dedi. 

Trabzonspor başarılı forvet oyuncusu Ersen Martin, Trabzonspor forması altında Beşiktaş'a karşı attığı ilk golden sonra kendini gerçek bir Trabzonspor'lu gibi hisetiğini belirterek, "Trabzonspor forması altında, Beşiktaş'a karşı attığım ilk golden kendimi gerçek bir Trabzonspor'lu gibi hissettim. Çünkü ben yüksek atmosferlerde daha iyi oynayabilen bir oyuncuyum. Böyle maçlara daha iyi motive oluyorum. Büyük bir takımın formasmı altında büyük bir takıma karşı gol atıyorsunuz. Bu çok güzel bir duygu bunu herkesin yaşaması çok zor ama yaşamasını isterdim" dedi. 

Takımda arkadaşlık bağlarının çok üst düzeyde olduğunu söyleyen Ersen Martin, bunun kendilerine şampiyonluğa getirecek en büyük koz olduğunu belirterek, "Özellikle Ziya Doğan'nın gelişinden sonra takımda inanlımaz bir arkadaşlık bağı kuruludu. Herkes bir birine yardımcı oluyor. Boş zamanlarda bile takım arkadaşlarımızla birlikte yemeğe bile çıkıyoruz. Hiç kimsinen bir biri ile bir sıkıntısı yok. Hepimiz bir birimize yardımcı oluyoruz. Çünkü takımdaki bütün arkadaşlarım sorumluluğunu biliyor ve camianın beklintisini biliyor. Ziya Doğan önderliğinden yolumuza emin adımlarla devam edilyoruz" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 17:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?