30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ersen Martin İspanya yolcusu

Uzun süredir Trabzonspor'da mı yoksa İspanyol Kulübü Recreativo De Huelva'da mı oynayacağı tartışılan Ersen Martin'in sonunda hangi takımda oynayacağına FIFA karar verdi.

Ersen Martin'in kendilerine yazdığı "Huelva'da oynamak istiyorum" mektubunu da dikkate alan FIFA, Ersen Martin'in İspanyol kulübünde oynamasına izin verdi.


İspanyol Recreativo Kulübü de resmi internet sitesinden FIFA'nın kararını belgeleri ile yayınlayarak taraftarlarına duyururken, Ersen Martin'in Perşembe ya da Cuma günü İspanya'ya gelerek kendisi ile masaya oturulacağı bildirildi.

Ersen Martin de bu durumu doğrularken, FIFA'nın kararı doğrultusunda İspanyol kulübünde forma giyeceğini söyledi. Trabzonspor'a bu transferden para kazandırmak istediğini ifade eden yıldız futbolcu, "İspanya'da Nihat'tan sonra Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" dedi.


Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise, FIFA'nın Ersen Martin konusunda aldığı kararın kendilerine şu ana kadar ulaşmadığını söyledi.


Bilindiği gibi Trabzonspor, Recreativo De Huelva kulübüyle Ersen Martin'in transferi konusunda 1 milyon dolara prensipte anlaşmış ancak bordo-mavili kulüp transferin son günü İspanyol kulübün parayı zamanında yatırmadığı iddiasıyla bu futbolcuyu vermekten vazgeçmişti. Ersen Martin ile faks yoluyla sözleşme imzalayan Recreaitvo Kulübü de FIFA'ya itirazda bulunmuştu. İtirazın ardından Ersen Martin de FİFA'ya mektup yazarak Huelva'da oynamak istediğini belirtmişti.

İha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 05:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?