5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ersun Yanal iddialı konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanmayı daha çok arzulayan, rakiplerini zorlayan bir takım olarak yollarına devam edeceklerini belirtirken, Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun da takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor dergisinde yer alan yazısında, yaz dönemindeki transfer çalışmalarının ara dönemde de aynı şekilde gerçekleştiğini belirterek, "Transfer çalışmalarında titiz ve seçici davrandık.

Bunun nedeni oluşturduğumuz iskelet kadronun ahengini bozmayacak ve takıma direk katkı yapabilecek isimleri uygun koşullarda bulmak isteyişimizdi. Transfer yapmasaydık da gerçek olan bir şey var ki takımımız ligin ilk bölümünde bıraktığı gücünü koruyordu. Ancak yaptığımız girişimlersonunda Alanzinho gibi son derece önemli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bu transferi de fazlasıyla önemsiyoruz. Oyuncunun bize katkı yapacağına inanıyoruz. Değerli taraftarlarımız, kadromuzdaki tüm futbolcularımız kendilerinden beklentilerin ne seviyede olduğunun bilinicindedirler. Bu kadro daha çok mücadele ederek ve isteyerek, açıklarını kapatabilecek bir kadrodur" dedi.
Kazanmayı daha çok arzulayan, rakipleri zorlayan bir takım olarak yollarına devam etmek istediklerini söyleyen Yanal, "Bu zorlu yolda her zaman camianın ilgisine ve desteğine ihtiyacımız var. Bu ilgi ve destek, takımın arzusunu artırma ve hakim beklenti olan başarıyı getirme doğrultusunda önemli bir itici güç olmaktadır. Bu nedenle bizler bugüne kadar yaptıklarımızın daha iyisini yapabilmek adına yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İlk yarıdaki mücadele gücümüzü arttırarak devam ettirip rakiplerimize üstünlük
sağlamak amacındayız. Sizlerden gelecek güç bu zorlu yolda en büyük silahımız olacaktır" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 16:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?