5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ersun Yanal vedalaştı

Trabzonspor'daki görevinden istifa eden teknik direktör Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek yöneticilerle görüştü.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile kısa bir görüşme yapan Ersun Yanal, personelle vedalaşarak kulüpten ayrıldı. Basın mensuplarına açıklama yapmayan Ersun Yanal'ın sinirli hali dikkat çekti.
27 Ekim 2007'de yaptığı anlaşma sonrası Trabzonspor teknik direktörlüğüne getirilen Ersun Yanal, 550 günlük bir çalışma dönemi sonrası, Bordo-mavili yöneticilerle görüşerek karşılıklı varılan anlaşma sonrası dün gece görevinden istifa etmişti. Bugün saat 15.30 sıralarında Mehmet Ali Yıolmaz Tesisleri'ne gelen Ersun Yanal, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yöneticilerle görüştü. Yaptığı kısa görüşmenin ardından kulüp çalışanları ile vedalaşan Yanal, basın mensuplarına ise hiçbir açıklama yapmadı.


Sinirli olduğu gözlenen deneyimli teknik adam, gazetecilerin israrlı sorularına rağmen hiçbir açıklama yapmayarak 'Hoşçakalın arkadaşlar' diyerek mikrofonları itti. Daha sonra bir jipe binerek tesislerden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 18:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?