30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ersun Yanal'a güven tam!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başarısı için elinden geleni yaptığını belirterek, kendisine güvendiklerini söyledi. Pişiren, Aralık ayında yapılacak olan kongrede ise başkan Nuri Albayrak'ın Trabzon'u kucaklayan iyi bir listeyle görevine devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın elindeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Pişiren, "Ersun Yanal, başarının yakalanması adına elinden gelenin en iyisini yapıyor. Takıma moral ve motivasyon anlamında büyük bir katkısı var. Kendisine inandığımız ve güvendiğimiz için takımın başına getirdik. Gençlerbirliği maçıyla başlayan bir çıkış sergileyeceğimize inanıyorum. Hem teknik anlamda hem de oyuncuların yeniden kendilerine güven kazanmaları açısında önemli bir karşılaşma, kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda biri. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

Aralık ayında yapılacak olan kongrede Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın Trabzon'u kucaklayan yeni bir listeyle seçimlere girip görevine devam etmesi gerektiğini söyleyen Pişiren, "Nuri Albayrak'ın çok iyi bir listeyle yoluna devam etmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Nuri Albayrak başlattığı işi yarıda bırakmaz. Karakterinde başarısızlığa yer olmayan bir insan, aldığı bir işi en üst düzeye getirmek vardır. Trabzonspor'u özlenen günlere onunla birlikte kavuşacağına inanıyorum. Trabzon'u ve Trabzonspor camiasını görevde olduğu süre zarfında çok iyi tanıdı. Bir takım tespitleri oldu. Tüm Trabzon'un kucaklayacağı iyi bir listeyle görevine devam etmesi gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Aydın Pişiren, Nuri Albayrak ile geçmişe dayanan dostlukları olduğunu ifade ederek, "Bana benimle birlikte devam et derse ederim. Etme derse etmem. Bizim onun listesinde olup olmamamız önemli değil, önemli olan onun yeniden devam etmesi. Trabzonspor'un menfaatleri için Nuri Albayrak'ın bir dönem daha kulübün başında olması gerektiğine inanıyorum. Biz yerimize gelecek olan arkadaşlara da yardımcı oluruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 15:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?