5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Eski başkandan yeni başkana mesaj

Trabzon eski Belediye Başkanlarından Orhan Karakullukçu, 29 Mart’ta bu göreve seçilen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.


Mimarlar Odası Trabzon Şubesi’nde sergi açılışında bir araya gelen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Orhan Karakullukçu, bir süre sohbet etti.

Gümrükçüoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Karakullukçu, “Bir dönem Trabzon’da belediye başkanlığı yapmış birisi olarak benden sonra seçilmiş başkanların her zaman yanında oldum. Bilgi ve tecrübelerimizden yararlanmak isteyen başkanlarımıza yardımcı olmak bizlerin görevidir. Trabzon’un gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte hareket etmek herkesin görevidir” diye konuştu.
Trabzon’da daha önce belediye başkanlığı yapmış kişilerin tecrübeleri ve birikimlerinden her zaman istifade edeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, “Orhan Karakullukçu Trabzon’da başarılı bir şekilde belediye başkanlığı yapmış, değerli bir büyüğümüzdür. Onun bilgi ve birikimlerinden her zaman yararlanmayı düşünüyoruz. Kentimizin tüm dinamiklerini harekete geçirip kentimize en güzel hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 15:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?