2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Fabiano Eller, Devler Ligi'ne hazır

Trabzonspor'un Brezilya'nın Fluminense takımından transfer ettiği Fabiano Eller Dos Santos, Şampiyonlar Ligi maçlarında oynamaya hazır olduğunu belirterek, ancak kararı Teknik Direktör Şenol Güneş'in vereceğini söyledi.

Trabzon'da yönetici Murat Bozoğlu ile birlikte şehri gezen Brezilyalı defans oyuncusu Fabiano Eller, kente alışmaya çalışıyor. Türkiye'ye geldiği günden beri kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirten Fabiano Eller, "Türkiye'ye geldiğim günden beri bana gösterilen ilgiden memnunum. İstanbul'da ve Trabzon'da taraftarların bana gösterdiği sevgi, Trabzonspor'un ne kadar büyük bir takım olduğunu gösteriyor. Trabzon'un insanları çok sıcak var. İlk kez bir ülkeye gidiyorsunuz ve nereye gitseniz herkes size isminizle hitap ediyor. Bu çok güzel bir duygu. Bana güvenip beni Brezilya'dan buralara getirenleri mahcup etmek istemiyorum" dedi.

Önceden geçirdiği sakatlığı ile ilgili olarak hiçbir probleminin kalmadığını ifade eden Fabiano Eller, "Önceden bir sakatlık geçirdim, çok önemli bir sakatlık değil her futbolcunun yaşadığı sakatlıklardan. Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hazırım, ama karar Teknik Direktör Şenol Güneş'e aittir. Formayı bana verirse çıkar oynarım. Herhangi bir sorunum yok. Taraftarımız rahat olsun, ne kadar iyi bir futbolcu olduğumu onlar görecekler ve hep birlikte bu sezon kupaları kaldıracağız" diye konuştu.

Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını, ama 3 yılın sonunda da burada kalmak istediğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Fluminense Teknik Direktörü Abel Braga, takımdan ayrılmamı hiç istemedi. Brezilya dışında yeni bir heyecan yaşamak istediğim için buraya geldim. Eski teknik direktörümle 3 takımda çalıştım ve birçok kez şampiyonluklar yaşadık. Teknik Direktör Şenol Güneş ile de burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Yeni hocamla da çok kupalar kaldıracağız" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2005 Pazar 14:55:03
Güncelleme :21 Temmuz 2005 Perşembe 13:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?