30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

'Fatih'e kapımız her zaman açık'

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski futbolcuları Fatih Tekke'ye kulüp olarak her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

Sayitoğlu, Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a hizmet etmiş önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Fatih'e kulüp olarak her zaman kapımız açıktır. Şartlar oluşursa da bu futbolcunun transferi gerçekleşebilir'' dedi.

Trabzonspor'un yabancı transfer arayışının bulunmadığını ifade eden Sayitoğlu, ''Trabzonspor'un elindeki yabancı oyuncularından dolayı yabancı kontenjanı yok. Teknik heyetimizin yurt dışında oyuncu izlediği doğrudur, ancak bu izlemeler Avrupa futbolunu yakından takip etmek, oradaki maçları izleyip bilgilerini güncelleştirmek açısından yapılıyor. İlerde de şartların uygun olması halinde bu bilgileri kullanacağız'' diye konuştu.

''STEPANOV'A TEKLİF YOK''

Asbaşkan Sayitoğlu, Sırp oyuncuları Milan Stepanov konusunda bordo-mavili kulübe gelen resmi bir önerinin olmadığını söyledi.

Sayitoğlu, bu futbolcuya teklif gelmesi halinde düşünebileceklerini ifade ederek, ''Ancak şu anda sadece Stepanov'a değil, hiçbir oyuncuya gelen bir teklif yok. Stepanov, 29 Haziranda Trabzon'da olmak zorunda'' dedi.

Sayitoğlu, Çaykur Rizesporlu Serhat'ın transfer gündeminde olmadığını ve bu futbolcu konusunda yeşil-mavili kulübün yönetim kuruluna herhangi bir teklifte bulunmadıklarını da sözlerine ekledi.

SZYMKOWİAK'A DAVA

Devre arasında Trabzonspor'dan ayrılan ve kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildirilen Miroslaw Szmykowiak'tan tazminat alınması için FIFA'ya başvuru yapıldı.

Szmykowiak'ın tüm hak edişlerini sezon boyunca futbolcunun banka hesabına yatıran bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, bu futbolcu için 1 milyon 200 bin avroluk tazminat talep etti, ancak Szmykowiak'ın futbola dönmemesi halinde davanın, bordo-mavili kulüp lehine gerçekleşemeyeceği öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 15:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?