5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ferhat Öztorun Trabzonspor'da

Trabzonspor, Manisaspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Öztorun'u Trabzon'a getirdi.


Geçtiğimiz sezon yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, transfer döneminin başlamamasına rağmen kadrosuna katmak istediği oyuncuları Trabzon'a getirmeye başladı. Dün akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Zafer Yelen'den sonra, bu sabah da Manisaspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Torun'u Trabzon'a geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Kulüp Başkanı Sadri Şener ile görüşen genç oyuncu Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Ferhat, "Önümüzdeki sezon elimden gelenin en iyisini yapıp Trabzonspor'a faydalı olmak istiyorum. Hedefim ilk önce Trabzonspor formasını giymek ve başarılı olmak. Daha sonra da Milli Takım formasını giymek istiyorum. Bordo-mavili kulüpte göstereceğim başarıyla Avrupa'da futbol oynamak hedeflerimin arasında" dedi.


Futbola Galatasaray alt yapısında başlamasına rağmen Sarı-kırmızılı takımı tercih etmeyen genç oyuncu, "Görüşmeleri menajerlerim yaptı. Galatasaray konusunda bir bilgim yok. Trabzonspor'un beni istediğini duydum ve 'evet' dedim. Futbol oynamak istediğim bir yer" diye konuştu.


İstanbul'da 1987 yılında dünyaya gelen ve futbola Galatasaray alt yapısında başlayan genç futbolcu, 10 yılını geçirdiği kulüpte A Takım'a kadar yükseldi. Ümit Milli Takım'ın ikinci kaptanlığı da yapan Ferhat, Galatasaray tarafından Manisaspor'a verildi. Burada oynadığı başarılı futbol ile Trabzonspor'un dikkatini çekti. Öte yandan genç oyuncu ile protokol imzalayan Bordo-mavili kulübün 8 Haziran'da transfer sezonunun açılmasıyla resmi sözleşmeye imza attıracağı öğrenildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 14:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?