30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Film gibi bir aşk hikayesi

Trabzon’da böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Necmettin Yazıcı, ameliyatından 3 saat sonra sevdiği Elif Saygın’la hastaneden kaçtı. Hastaneye yeniden yatması için zor ikna edilen Necmettin ile Elif, "Ailelerimizden tek isteğimiz var. Bizi ayırmasınlar, anlayış göstersinler" dediler.

FİLM senaryolarını aratmayan aşk hikayesi, Uzungöl Beldesi’nde marangozluk yapan 23 yaşındaki Necmettin Yazıcı’yla 19 yaşındaki Elif Saygın’ın birbirlerine gönüllerini kaptırmalarıyla başladı. Birbirlerine aşık olan iki gencin arasına Necmettin’in hastalığı girdi. Tunceli’de vatani görevini yaptığı sırada rahatsızlanan Necmettin Yazıcı, hastalığını ciddiye almayınca iki böbreğini birden kaybetti.

Hastalığını söylemediği Elif’ten ayrılmaya karar veren Necmettin, geçen hafta Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde böbrek yetmezliği nedeniyle ameliyat oldu. Sevdiği erkeğin hasta olduğunu duyunca hastaneye koşan Elif’in karşısına bu kez de ailesi çıktı. Çıkan tartışma hastanenin güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle önlendi.

Bu olay üzerine iki aşık, çılgınca bir karar vererek ameliyattan sadece 3 saat sonra birlikte hastaneden kaçtılar. Sevdiği kızla hayatını hiçe sayıp kaçan Necmettin Yazıcı’nın ailesi, sonunda çifte ulaşmayı başardı. Yazıcı, ailesinin ısrarları üzerine diyaliz makinesine girmek için yeniden hastaneye yatmaya ikna edildi. Elif Saygın ise ailesinin eve dönmesi yönündeki telkinlerine rağmen, Necmettin’ın yanında refakatçi olarak kalmaya başladı.

TEK İSTEĞİMİZ VAR

Hastaneden kaçtıktan sonra ailesinin kendisini aradığını belirten Necmettin Yazıcı, "Beni rahat bırakmalarını istedim. Büyüklerim beni ikna etmeye uğraştılar, hastaneye dönmemi istediler, kabul etmedim. Ama diyalize girmem gerektiği için, sadece makineye bağlanmak amacıyla hastaneye gittim. Elif’i çok seviyorum. Tek isteğim bizi ayırmamaları" diye konuştu.

Ailesinin tüm ısrarlarına rağmen sevdiği insanın başından bir dakika bile olsun ayrılmayan Elif Saygın, Necmettin’i her gün diyalize götürüyor. Elif Saygın, "Biz birbirimizi seviyoruz ve Necmettin’e her konuda destek olmak istiyorum. Ailelerimizin bize anlayış göstermelerini bekliyoruz" dedi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 11:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?