6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Forum Trabzon’a “neşe” geliyor

FORUM TRABZON’A “NEŞE” GELİYOR

‘Yetenek Geliştirme Merkezi’ adı altında 1,5–6 yaş grubuna eğitim veren Neş’e Erberk Anaokulu etkinliği ve Neşe Erberk 2- 3 Temmuz 2011 tarihlerinde Forum Trabzon’da sevenleriyle buluşacak.

Çocukların sevgi dolu güvenli bir ortamda, sosyal grup içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, kendine ve çevreye duyarlı, özgüvenli, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmalarını sağlayan Joyfull House Yetenek Geliştirme Merkezi - Neş’e Erberk Anaokulu, 2-3 Temmuz 2011 günlerinde Forum Trabzon’da çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik düzenleyecek. Çocuklara ayrılan özel alanda ve çocuk masalarında tişört boyama, ebru çalışması, maske yapımı, marakas yapımı, aksesuar yapımı ve seramik çalışması gibi çocukların el becerilerini geliştirecek ve arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirmesini sağlayacak aktiviteler olacak. Karakter kostümlü animatörler de hediye ve şakalarıyla çocukların neşesini katlayacak.

Eski Türkiye ve Avrupa güzeli, adın taşıyan anaokulun sahibi Neşe Erberk, 3 Temmuz Pazar günü 14.00 ila 16.00 saatleri arasında Neşe Erberk Neşeli 0-14 Dergisi’ni Forum Trabzon’a gelen veliler için imzalayarak onlara hediye edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 11:57:04
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 12:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?