1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Fuhuş operasyonuna 5 gözaltı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, önceki akşam İskele Caddesi’ndeki bir restoranda yaptığı rutin denetim sonucu yabancı uyruklu 5 kadını gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce "Fuhuş yapmak" suçundan sınır dışı edilen Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) vatandaşı 5 bayanı gözaltına aldı.

Yaşları 18 ile 22 arasında değişen ve yaklaşık 5 ay önce de fuhuş yaptıkları gerekçesiyle yakalanarak sınır dışı edilen BDT uyruklu bayanlar, polisin kendilerini tanıması üzerine yeniden yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında ’Pasaport Kanununa Muhalefet Etmek’ suçundan idari işlem yapılan bayanlar, tekrar sınır dışı edilmek üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Sağlık kontrolleri yapılan ve yaşları 18 ila 22 arasında değişen 3’ü Rus, biri Moldova ve biri de Ukrayna vatandaşı olan BDT uyruklu bayanlar, kontrolün ardından Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Bayanların, haklarındaki işlemler tamamlandıktan sonra en kısa zamanda ülkelerine gönderileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 17:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?