5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Futbolcular konserde stres attı

Trabzonsporlu futbolcular, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Bahar şenlikleri kapsamında Trabzon'da konser veren Rafet El Roman'ı dinleyerek zorlu Eskişehirspor deplasmanı öncesinde stres attılar.


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kampusunda düzenlenen konsere Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik heyet ve futbolcular kendilerine ayrılan özel bölümde konseri izleyerek stres atarken takımın Gineli oyuncusu İbrahim Yattara ise Rafet El Roman'ın şarkılarına eşlik etti. Yattara'nın kolbastı şovu ise izleyenlerin büyük ilgisini çekti.


Konserde Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Trabzonspor taraftarı olan Rafet El Roman'a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Aldığı forma sonrası çok mutlu olan Rafet El Roman, Trabzonspor'u çok sevdiğini belirterek, "İnşallah takımımız bu yıl hedefine ulaşır. Onların başarısı bizleri gururlandırıyor. Ben de bir Trabzonspor taraftarı olarak elimden geleni yapmak istiyorum. Bu anlamda açılış töreninde hiçbir ücret talep etmeden konsere geleceğimin sözünü veriyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 15:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?