5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Futbolcular öğrencilerle buluştu

Trabzon'un Of ilçesinde başlatılan kitap okuma kampanyasında 26 okuldan en fazla kitap okuyan 26 öğrenci Trabzonsporlu futbolcular Alanzinho ve Ceyhun Gülselam'ın da katıldığı törenle ödüllerini aldılar.

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın öncülüğünde başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında Of ilçe genelinde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve teşvik etmek için her ay 26 okuldan en fazla kitap okuyan 26 öğrenci kitap ve altınla ödüllendiriliyor. 'Oku Kitabı Al Altını' projesi kapsamında geçen ay altın almaya hak kazanan öğrencilere altınları ve kitapları Trabzonsporlu futbolcular Alanzinho ve Ceyhun Gülselam'ın da katıldığı bir programla verildi.

Of Anadolu Lisesi Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Tuncay Sonel, kitap okumanın önemini vurgulamak için ilçe genelinde 26 okuldan en fazla kitap okuyan 26 öğrencinin altın ve kitapla ödüllendirildiğini söyledi. Ödül törenlerini tanınmış simaların da katılımıyla yaptıklarını belirten Sonel, törene katılan Trabzonsporlu futbolcular Alanzinho ve Ceyhun Gülselam'a teşekkür etti.
Ödül törenine katılan futbolculara öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Alanzinho ve Ceyhun Gülselam, öğrencilere altınlarını taktıktan sonra birlikte fotoğraf çektirdi ve formalarını imzaladılar.

İha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 16:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?