30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Futbolcular testten geçti

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak Trabzonspor'da futbolcular testten geçti.

Teknik Direktör Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmada takımı iki gruba ayırdı. As oyunculardan oluşan grup ve teknik heyet, Kulüp Doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu ve KTÜ Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Orhan Değer ile Doç Dr. Ali Yazıcıoğlu'nun yönetimindeki sağlık ekibi tarafından kan ve idrar testinden geçerken, oyuncuların performans ve genel kan durumları da ölçüldü.

Test sonrası Ankaraspor maçında forma giyemeyen oyuncular yardımcı antrenör nezaretinde kondisyona yönelik
antrenman yaptı. Kaleci antrenörü Murat Aydın ise kaleciler Ahmet Şahin, Jefferson ile Zeki Ayvaz'ı ayrı bir sahada çalıştırdı. Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Bu arada Trabzonspor'un kurucularından eski başkan Rıfat Dedeoğlu, ölümünün 2. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Sülüklü Mezarlığı'ndaki anma törenine Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Atay Aktuğ, kulübün kurucularından Sabit Sabır, divan üyeleri ve ailesi katıldı.

Anma töreni sonrası bir konuşma yapan Trabzonspor kurucu üyesi Sabit Sabır, Rıfat Dedeoğlu'nu saygıyla andıklarını belirterek, "Trabzonspor'un kurulmasını görenler, o günleri yaşayanlar, bugün de aynı heyecanı içinde hissediyorlar. Hakikaten çok büyük mücadelelerden sonra Trabzonspor doğdu. Dünya tarihinde eşi benzeri olmayan bir bileşmenin ardından Trabzonspor tüm şehri birleştirdi. Başarılar da o ruhtan meydana geldi. Bugünkü başarısızlıklar dahil hiçbir zaman yılmamız gerekiyor. Kulübüme inancımız tam. Trabzonspor'un hiçbir zaman boynu bükük olmayacaktır. Her zaman ileri gidecektir. Rıfat Dedeoğlu'nun kulübe katkısı çok büyüktür" dedi.

Öte yandan Trabzonspor'un, 9 Kasım Cuma günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının seyahat programı belli oldu. 8 Kasım Perşembe günü saat 14.15'te Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile Denizli'ye gidecek olan bordo-mavili takım, maçın ardından saat 01.05'te yine THY ait özel uçak ile Denizli'den Trabzon'a gelecek.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 14:51:01
Güncelleme :6 Kasım 2007 Salı 14:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?