5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Futbolculara Fenerbahçe ödülü

Trabzon'daki PAM Poligon Plaza Atış Müdürü Mehmet Akif Usta, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi yenmesi halinde futbolculara ve teknik heyete 6 ay boyunca ücretsiz silah atış poligonu üyeliği imkanı sağlanacağını söyledi.


PAM Poligan Plaza'nın Karadeniz'de ilk ve tek atış poligonu olduğunu belirten Mehmet Akif Usta, "Fenerbahçe maçında hem teşvik olsun, hem de insanlar bu işe biraz daha gönül versinler diye çorbada tuzumuzun olmasını istedik. Fenerbahçe maçının kazanılması halinde futbolcularımıza ve teknik heyetimize jest olarak 6 aylık ücretsiz atış poligonu üyeliği yapacağız. Galibiyet golünü atan oyunculara ise 1 yıllık üyeliğini ücretsiz yapılacak. Takımın şampiyon olması durumunda ise bu üyeliği ömür boyu ücretsiz
olarak hayata geçireceğiz" dedi.


Trabzonspor sevdalısı olmaları nedeniyle böyle bir uygulamaya gittiklerini dile getiren Usta, "Trabzonspor'u Fenerbahçe maçına motive etmek istediğimiz için böyle bir uygulama yapmayı düşündük. Fenerbahçe maçından sonra inşallah hep birlikte coşkuyu yaşayacağız" diye konuştu.Fenerbahçeli futbolcuların da poligonlarına gelerek atış yapabileceklerini söyleyen Mehmet Akif Usta, ilginç bir iddiada bulundu:
"Biz centilmen insanlarız. Fenerbahçeli futbolcular da buraya gelip atış yapabilirler. Ama onların karavana atacağından eminim. Bizim futbolcularımız ise tam isabet yapacaklardır"


Usta, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile futbolculardan Egemen Korkmaz ve Serkan Balcı'nın poligona gelerek atış yaptıklarını ve başarılı olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?