5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Futbolcularla taraftarlar buluştu

Trabzonspor'un yeni transferi Hırvat futbolcu Drago Gabriç, Bordo-mavili takımda uyumla ilgili bir problem yaşamadığını belirterek, Diyarbakırspor maçında teknik direktör Hugo Broos'un görev vermesi halinde oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Gabriç, oyuncular arasında yaşanan rekabetin takıma faydasının olacağını belirtti.
Trabzonsporlu futbolcular İbrahim Yattara, Drago Gabriç ve Zafer Yelen, Forum Alışveriş Merkezi'nde bulunan TS Club standında düzenlenen imza gününe katıldı. Yaklaşık 1 saat süren imza gününde Bordo-mavili taraftarlar futbolculardan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Futbolcuların imza dağıttığı masanın etrafı taraftarlar tarafından adeta kuşatıldı.
İmza dağıtımın ardından Drago Gabriç ve Zafer Yelen, basın mensuplarının sorularını cevapladı.
İmza gününe katılan taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Gabriç, Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor'u ve bizleri ne kadar çok sevdiklerini gösterdiler. Stadyumda bu ilgiden çok daha fazlası olacak ve umuyorum taraftarımızın desteği ile Diyarbakırspor karşısında galip gelerek sahadan 3 puan ile ayrılacağımızı umuyorum" dedi
Sivasspor maçında takımı çok iyi gördüğünü belirten Gabriç, "Trabzonspor'un iyi bir takım olduğu belli. İyi oyunculara sahip bir takımız. Zaten oyunun her bölümünde atağı düşünen, golü düşen futbolu oynamaya çalışan bir takım" diye konuştu.

"REKABETİN TAKIMA FAYDASI OLACAK"
Takımda kendi mevkiinde kaliteli oyuncular olduğunu kaydeden Hırvat futbolcu, "Benim bölgemde iyi oyuncular var. Biz antrenmanlarda ve maçlarda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Oynamak için çaba sarfedeceğiz. Aramızda bir rekabetin olacağı kesin ama bu rekabetin takıma faydası olacak" dedi.
Kulüple ve takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum yakaladığını belirten Gabriç, "Takım arkadaşlarım bana yakın davranıyorlar. Uyumla ilgili bir sorunum hiç olmadı. Oynayıp, oynamamak benim elimde değil. Buna hocamız karar verecek. Ama ben hazırım" dedi.
Trabzonspor'un gurbetçi oyuncusu Zafer Yelen ise Sivasspor karşısında takımın iyi bir performans sergilediğini ifade ederek, "Diğer takımlara bakmadan biz kendi işimize bakıp yolumuza devam edeceğiz. İyi bir kadromuz var ve bütün maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz" diye konuştu.
Teknik direktör Hugo Broos'un Sivasspor karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'in lige çok iyi başladığını belirten gurbetçi oyuncu, "Şu anda ilk 11'de oynayan oyuncular çok iyi, böyle de devam edecek diye düşünüyorum. Oynayan ve oynamayan herkes birbirine destek oluyor. Takımımız için bu çok önemli. Oynamayan oyuncuların da bir gün zamanı gelecek. O yüzden kendimizi her zaman hazır tutuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 19:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?