5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gabriç'den Trabzon'a 4 yıllık imza

Trabzonspor, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımının sol kanat oyuncusu Drgaba Gabriç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Sadri Şener, Gabriç'in Trabzonspor'da başarılı olmasını temenni ettiklerini söyledi. Teknik direktör Hugo Broos'un istediği bir futbolcu transfer ettiklerini belirten Şener, "Hocanın istediği bir sol ayaklı, sol çizgi oyuncusu. Umarım Trabzonspor'un bir boşluğu böyle doldurulmuş olur. Umarım şampiyonluk yolunda bize büyük katkısı olur. Geçen sene transferin büyük bir kısmını yapmıştık, bu senede 3-4 alacağız demiştik,
4-5 aldık. İyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum" dedi.


Trabzonspor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu kaydeden Gabriç "Avrupa Ligi'ni ben şahsen çok önemsiyorum. Sivas maçıyla lige başlıyoruz, umarım Sivas maçı geçen seneki gibi olmaz. Üç puanla Trabzon'a döneriz. Gabriç Trabzonspor'a hayırlı olsun" diye konuştu.


Hırvat futbolcu Draga Gabriç ise imzayı atmaktan ötürü çok mutlu olduğunu kaydederek, "Trabzonspor'a büyük katkılar katacağımı düşünüyorum. Başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum, çünkü kulüpteki yetkililer her seferinde gelen teklifi geri çevirdiğinde kendisi sürekli ısrarcı oldu. Nihayetinde buraya gelmemi o sağladı. Çok hızlı bir oyuncuyum. Buraya yüksek bir öz güvenle geldim. Takıma yüzde yüz katkı sağlayacağımdan zerre kadar şüphem yok. Cale buradaki taraftar profilinden bana bahsetti. Buradaki taraftarın ne kadar ihtişamlı ne kadar büyük olduklarını bana anlattı. Bu benim için çok büyük motivasyon kaynağı oldu. Trabzonspor'un geçen sezon ligi üçüncü bitirdiğini böylece başarılı bir sezon geçirdiğini biliyorum. Bu sene bundan daha iyisini yapabilmek için elimizden geleni yapacağız ve ben de bu takımın bir parçası olarak sorumluluğu yüklenmek durumundayım" şeklinde konuştu.
İmza töreni sonrasında Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Gabriç'e taraftar kartı hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 16:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?