5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

'Galibiyet çok önemliydi'

Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın açılış mücadelesinde Gençlerbirliği'nin 2-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği galibiyetinin çok önemli olduğunu söyledi.

İşte Yanal'ın açıklamaları;

"Ankaragücü maçından beri evimizde kazanamıyorduk. Aslında gerginlik ve baskı yok ama burada hiç tahmin etmediğimiz maçlar kaybettik. Kazanacağımız maçları kazanamadık, kaybedebileceğimiz maçları kazandık. Bugün bizim için galibiyet çok önemliydi. İlk yarıda çok iyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Oyuncularım kazanmak istedi ve kazandı.

Yattara ve Gökhan Ünal'la ilgili soruları da cevaplayan Yanal; "İbrahim Yattara işte bu. Yattara bundan çok daha iyisini yapabilir. Zaman zaman çok baskı yedi ve bunu üstesinden gelemedi. Ama bugün Yattara bize performansını daha iyi bir duruma çıkarabilirse, neler yapabileceğini gösterdi. Bizi kazanabilecek bir takımız, kazanırız da önemli olan içimizde bu beraberliği ve sinerjiyi sağlamak. Genç bir takımız. Bu sene fair-play'de önde giden bir takımız. Bu sezon birçok şeyi başardık, iyi bir temel oluşturduk. Daha ileride çok daha iyi bir takım olacak. Bugün ayrıca Gökhan'nın gol atmasına çok sevindik. Üstünde bir gerginlik vardı ve Gökhan bugün bunu attı. Biz hedeflerimizin çok daha üstünde gidiyoruz. Avrupa Kupaları'nı hedef koymuştuk ve bunu başaracağız. Şampiyonluğa da ulaşabilecek bir takımız. Bütün taraftarlarımızın sağduyulu davranması ve sadece kazandığımızda değil, yenildiğimizde de bize sahip çıkması gerekiyor. Çünkü sevilen bir takım başarılı olur." dedi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 23:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?