5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Galip gelerek üzerimizdeki stresi attık

Trabzonspor'un defans oyuncusu Giray Kaçar, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımda yer alan bütün oyuncuları her an oynayacakmış gibi hazır tuttuğunu söylerken, tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz ise Hacettepespor galibiyetiyle 4 haftadır galip gelememenin stresini üzerlerinden attıklarını belirtti.

Hacettepespor'un ligdeki konumuna rağmen çok iyi bir takım olduğunu belirten Giray Kaçar, "Benim için heyecanlı bir maçtı. Uzun zamandan beri oynamıyordum ve eski takımıma karşı oynadım. Takım arkadaşlarıma Hacettepespor'un çok iyi bir takım olduğunu, bulunduğu yeri hak etmediğini söyledim. Diğer maçlara nasıl çıkıyorsak, bu maça da final havasında çıktık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha rahat oynadık. Hacettepe çok iyi bir takım, keşke daha iyi yerde olsalar. Bu durumu hak etmiyorlar'' diye konuştu.

Yerine forma giydiği Song'dan çok şey öğrendiklerini vurgulayan Giray Kaçar, ''Taraftarın haklı olarak O'na taktığı bir lakap var, Büyük Şef. Çok önemli kariyeri olan, iyi ve tecrübeli bir futbolcu. Onunla oynamak bizim için çok büyük şans'' ifadelerini kullandı.

Gol attığı için ayrıca mutlu olduğunu belirten Giray Kaçar, ''Teknik direktörümüz Ersun Yanal takımda herkesi hazır tutuyor. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Alanzinho ile Yattara yan yana oynadı. Çok da iyi oynadılar" diye konuştu.

Trabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz ise, 4 haftadır galip gelememenin stresini üzerlerinden attıklarını belirterek, "Hacettepe karşısında 3 puan almak her şeyden önemliydi. Aldığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Rakip 10 kişi kaldıktan ve skor 3-0 olduktan sonra rehavete kapıldık. İyi mücadele vardı. Rakibe fazla pozisyon vermeden kazandık. Üzerimizde stres vardı. 4 haftadır kazanamıyorduk ve bu galibiyetle stresi üzerimizden atttık" dedi.

Hacettepespor takım kaptanı Orhan Şam'a çarparak gol olan pozisyon için ise Egemen Korkmaz, "Gol olsun da kim atarsa atsın önemli değil. Önemli olan golün olmasıydı. Birlikte oynadığım Giray Kaçar çok başarılı bir futbolcu. Ben sahanın içinde onunla herhangi bir problem yaşamadım. Senenin genelinde iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. İyi sonuçlar alarak, üst sıralara tırmanmaya çalışacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 14:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?