4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Garip bir maganda hikayesi

magandaTrabzon'un Merkez İncesu köyünde evinin balkonunda otururken omuzuna isabet eden saçmayla yaralanan Zeliha Korkmaz'ın (47), AKP Trabzon Milletvekili Asım Aykan'ın oğlu Ramazan Aykan'ın düğünü sırasında havaya açılan ateş sonucu yaralandığı iddia edildi. 

Asım Aykan, iddiaları yalanlarken, "Köyde düğün eğlencesi yapılmadı ve hiç silah atılmadı" dedi. Asım Aykan'ın oğlu Ramazan, 18 Haziran'da Trabzon'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hayatını Derya Sağlam ile birleştirdi. Yalıncak Mevkii'ndeki Özel Avrasya Üniversitesi Kampusu'ndaki nikahın ardından bir grup, iddiaya göre, Asım Aykan'ın köyü Dolaylı'ya çıkarak eğlenceye devam etti. Eğlence sırasında da bazı kişiler havaya ateş açtı. Bu sırada Dolaylı köyünün karşı yamacında ancak daha alçakta bulunan İncesi köyünde oturan Zeliha Korkmaz, sağ omuzunda bir acı hissetti. Omuzundan kan gelmeye başlayan Korkmaz, yakınları tarafından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne götürüldü. Korkmaz'ın yapılan muayenesinde, derisinin altında kalmış bir saçma tanesi bulundu. 

Korkmaz, Aykan'ın oğlunun düğünü sırasında çok sayıda silah sesi duyduğunu ve kendisinin de bu silahlardan çıkan saçmalar sonucu yaralandığını iddia etti. Aykan ise oğlunun düğününde hiçbir şekilde silah atılmadığını öne sürdü.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 16:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?