4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Genç futbolculardan galibiyet sözü

Trabzonspor'un genç yıldızları Çağdaş Atan ve Umut Bulut, hafta sonu Sivasspor ile zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını belirterek bu maçı kazanarak taraftara kendilerini affettirmek istediklerini söyledi. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan defans oyuncusu Çağdaş Atan, takım olarak iyi bir konumda olmadıklarını kaydederek, "Ziya Hoca geldikten sonra çıkışımız taraftarımızı umutlandırmıştı. Takım olarak biz de kendimize çok güveniyorduk. 3 haftadır istemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Bu hafta oynayacağımız Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Yüzde 100 kazanmamız gereken bir maç. Antalyaspor maçında olduğu gibi kazanmak için karakterimizle, kişiliğimizle sahada ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Bu güce de sahibiz. Fenerbahçe ile 11 puanlık fark var. Ama göründüğü gibi herkes her takımdan puan alabiliyor. 2-3 seri galibiyet yakaladığımız zaman zirveye tekrar ortak olacağımızı düşünüyorum" dedi. 

Çağdaş, sezon başında Almanya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirmediklerini de hatırlatarak, "Ziya Doğan'ın takıma yükleme yapmasına ihtiyaç vardı. Planlandığı gibi her şey iyi gitmedi. Ziya Doğan'ın adaletli olduğuna inanıyoruz. Ben onun geldiği dönemde kadroya giremedim ama iyi oynayan bir oyuncuya mutlaka hakkını verir. Şimdi de bana forma şansı veriyor bende elimden geleni yapıyorum" diye konuştu. 

Genç golcü Umut Bulut ise galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Öncelikle galip gelmemiz gerekiyor. Bu da inşallah Sivasspor maçı ile olacak. Takım olarak iyi bir kadromuz var. Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahibiz. Futbolcu kadrosu ile teknik heyeti ve yönetimi ile birlikte bütünlük içindeyiz. Sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah Sivasspor maçı ile bir patlama gerçekleştireceğiz. Seri galibiyetler alarak şampiyonluk hedefine ulaşacağız. Benim için önemli olan Trabzonspor'un şampiyon olması. Gençlerbirliği maçını kazanmış olsaydık şuan liderdik. Üst üste mağlubiyetler aldık" şeklinde konuştu. 

"Çift santrAforla mı oynamak yoksa tek santrafor ile mi oynamak senin için daha iyi?" sorusuna ise Umut Bulut, "Takımı sahaya süren Ziya Doğan. Onun vereceği karara herkes saygılı olmalı. Bizim görevimizi çıkıp sahada en iyi şekilde mücadele etmek. Çift forvet oynamayı ben daha çok istiyorum. Çünkü daha rahat oluyorsunuz. Ama tercih hocanın" cevabını verdi.



--------------------------------------------------------------------------------
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 16:10:35
Güncelleme :15 Kasım 2006 Çarşamba 16:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?