5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Genç görevi devraldı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, tek amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu söyledi.


5 Temmuz Pazar günü yapılan AK Parti Trabzon 3. Olağan İl Kongresi’nde 256 oy alan Muhammet Balta’yı 304 oyla geride bırakarak seçimi kazanan ve İl Başkanlığına seçilen Ahmet Metin Genç, parti il binasında düzenlenen törenle görevi devraldı.
Çok sayıda eski ve yeni yöneticinin, teşkilat mensuplarının katıldığı törende konuşan Ahmet Metin Genç, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ve bu görevlere gelmenin de Allah’ın takdiriyle olduğunu söyledi. Tek amaçlarının AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları güçle millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Genç, eski İl Başkanı Muhammet Balta’ya da yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve bundan sonra da kendisinden her türlü katkıyı beklediklerini ifade etti.


Eski İl Başkanı Muhammet Balta ise 18 aylık süreçte kendisine destek veren herkese ve birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Bu süreçte ilçe teşkilatlarımızla çok iyi irtibat kuramadık. Bu bizim eksikliğimizdi. Ancak bugüne kadar onurlu bir şekilde görevimizi devam ettirdik. Bundan sonra Ahmet Metin Genç'e görevimi devrediyorum.”
Konuşmaların ardından Ahmet Metin Genç, bugüne kadar yaptığı hizmetler için Muhammet Balta’ya bir plaket takdim ederken, Balta da karar defterini Genç’e devretti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?